Print Friendly, PDF & Email

Articolele în Limba Română

Pentru cei care caută pe Domnul Isus Cristos și au nevoie de Adevăr în limba română, avem câteva articole disponibile, Slavă lui Dumnezeu. Noi le oferim așa precum El ne călăuzește. Dacă voi, cititorii noștri, vorbitori de limbă română, ați dori ca să fie tradus un anumit articol, vă rugăm să ne anunțați, și cu voia Domnului, le veți avea.

Harul – Realitatea – NOU

Marea majoritate a creștinilor practicanți nu au nici o idee despre adevărata natură și esență a harului, deși majoritatea folosesc acest cuvântul. De obicei, el folosesc acest cuvânt ca un concept de imaginație rezonabilă; un basm în care e frumos să crezi; o teorie sau doctrină stabilită, fără condiții, fără modificări de viață rezultante; sau cel mai adesea, o favoare nemeritată din partea lui Dumnezeu care vine, indiferent de starea lor spirituală, stilul de viață și atitudine, cu excepția condițăiei de a profesa credința în Cristos.

Mulți îl văd ca pe libertatea de la Legea lui Dumnezeu; ei confundă nelegiuirea (fărădelegea) cu harul.

Aflați mai multe acum despre adevăratul har, dinamic, eficace, poate și, dacă este necesar, pentru mântuirea sufletului vostru, prin Cuvântul Adevărului și credință rezultantă.

Creștinismul Contrafăcut – NOU

Aceasta este o lume plină de creștinism fals, plină de minciuni presupuse a fi adevăruri, înșelând aproape toata lumea, predicându-se de către cei bogați, celebri și respectați oameni, precum si prefăcuți. Aproape toți cei care mărturisesc credința în Domnul Isus Cristos sunt, de fapt, înșelați, onorând și promovâmd lucrările oamenilor, căile firii, cărările asupritorului (Psalmii 17:4), dar în tot acest timp ei cred că sunt credincioși adevărați. Uh-uh.

Cea Mai Stupidă din Întrebări – NOU

Când unii aud că noi propovăduim că Isus Cristos va împăca pe toți oamenii cu Sine, ei devin ofensați și exclamă: „Dacă toți vor fi salvați, atunci de ce a murit Isus Cristos pe cruce pentru noi?” Dacă acesta este gândul tău, va trebui să citești răspunsul nostru la…cea mai stupidă din întrebări.

Acceptarea

Dacă a existat vreodată un adevăr emancipat, acesta este că, în cazul în care noi acceptăm circumstanțele noastre prezente din viață, care implică toate lucrurile și toți oamenii, bune și rele, create de un Creator atotînțelept și puternic, atunci noi gustăm din victoria nivelului în care credem. Acceptarea lotului sau părții noastre, indiferent de ceea ce este, este o mărturisire de viață și confirmarea că Isus Cristos este DOMNUL.

Apa Sfântă

Nu aștepta să fii drept cu Domnul înainte de a veni la El. Tu vii la El din cauza necesității tale ca să devii drept.

Ascultarea

Nu există nici un lucru bun pe care Dumnezeu să îl reţină de la cei care privesc la El. Cine sunt cei care privesc la El? Cei care sunt gata să-L audă în toate lucrurile și să asculte de El . În ce anume să asculte de El? Există trei niveluri de ascultare, care acoperă toate aspectele vieții. Ascultă care sunt acelea și cum poți umbla în ele.

Biserica

Ce este Biserica? Mulți se poticnesc în confuzie – condamnați, se îndoiesc, se luptă, chefuind, și ascultă oamenii, ci nu de Dumnezeu. Există doar două biserici în această lume – adevărată și falsă. A cărei membru ești tu? Nu poți fi un membru al ambelor.

Botezul cu Duhul Sfânt

Acest articol stabilește, în termeni expliciți, cine, ce, unde, când, cum și de ce, această intrare în prezența lui Dumnezeu, pe care numai Dumnezeu o poate efectua, prin vasele alese după voia Lui. Există multe botezuri false (contrafăcute), cu Duhul Sfânt care înșeală pe mulți. Dacă cel care-L caută pe Dumnezeu este sincer și pregătit să plătească prețul, el sau ea va scăpa și va fi păzit de falsitate și îi se va da să cunoască adevărul.

Ce Este Credința?

Cei din lume presupun că trăind prin credință este ca și cum a-i zbura orbește sau mai rău – neavând în nici un motiv a crede sau spera la ceva, având doar dorința de a face acest lucru. Ei așteaptă ceva în viitor și sunt invariabil dezamăgiți.

Credința Biblică adevărată nu are nimic de-a face cu iluzii sau imaginație. Aceasta se bazează pe fond și pe fapte, deși ascunse de la simțurile carnale ale firii, deoarece se conectează la o realitate a unei lumi nevăzute. Deci, în timp ce în această lume, credință pare o prostie sau fără rost, cei care merg în adevărata credință, un dar al lui Dumnezeu, știu că nu sunt înșelați. Ei știu că așa cum ei continuă, răsplata lor este mai sigură decât orice pe lumea asta.

Ce Este Mărturisirea?

Ce trebuie să știți despre mărturisire – ceea ce este aceasta, de ce ai nevoie de ea, cum funcționează, și unde te aduce. Viață și pace îi așteaptă pe cei care își părăsesc într-adevăr păcatele și sunt curățați de orice nelegiuire.

Crucea – Numai Sentința La Moarte, Va Beneficia

Există doar o singură cale spre Cer. Gândurile tradiționale se concentrează pe moartea trupului, dar adevărul de la Dumnezeu spune că, dacă vom trăi aici și acum, atunci noi trebuie să ne luăm crucea – noi trebuie să murim. Pentru a ne identifica cu El, Domnul Isus Cristos, noi trebuie să murim față de lume și noi înșine, sau cum putem fi cu El acolo unde este El, așa cum El ne-ar vrea să fim?

„Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiţi de El.” (Psalmul 116:15).

Cum Eşti Mântuit

Aceasta este pentru persoana care dorește să știe ce trebuie să facă pentru a avea mântuirea lui Dumnezeu. Nu contează dacă sunteți un ateu sau unul cu mulți ani de experiență în religie. Dumnezeu nu este părtinitor, iar El nu arată lipsă de respect fată de orice vine înaintea Lui cu sinceritate și spune, “Nu știu, dar vreau să fac. Arată-mi calea.” Aceasta este ceea ce El ne-a dat pentru tine în această lucrare.

Iată Cum Stau Lucrurile

Această lucrare descrie tot ce trebuie să știi pentru a obține rulmenții spirituali în viață. Ai nevoie să fie condus în direcția corectă pentru a intra în viață așa cum Dumnezeu a intenționat să o ai, viața care se găsește în El. Orice fel vechi nu va face, religia nu va face, filosofia nu va face. Plecând de pe calea lată ce duce spre nimicire și intrând pe poarta cea strâmtă, Calea pe care o predicăm, vei găsi pe Dumnezeu.

Iertarea

Iertarea este o atitudine stabilită. Pentru majoritatea, dacă nu pentru toți oamenii, la un moment sau altul, aceasta este cheia pentru un progres spiritual. Cât de des este ascunsă amărăciunea și neiertarea sub o fațadă de prietenie! Mai rău chiar, uneori este ascunsă sub evlavie aparentă și mărturisire a credinței în Cristos, într-o stare spirituală care este zadarnică, fără putere și o durere la Dumnezeu din cauza ipocriziei. Iertarea te eliberează dintr-o închisoare infestată, plină de șobolani, întunecată, umedă, într-o zi luminoasă, cu soare, cu aer curat. Prizonierul deține cheile pentru a deschide lanțurile lui și pentru a debloca ușa.

Mărturisirea Păcatului

Un semn sigur al lucrării lui Dumnezeu este mărturisirea păcatului și restituirea. Împărăția lui Dumnezeu vine pe pământ, atunci când recunoști greșelile și faci ceea ce El cere ca să faci în legătură cu acestea. Această lucrare îți va spune mai multe despre acest eveniment binecuvântat.

Pocăința

Ce este pocăința? Noi toți credem că știm ce este aceasta, dar e așa oare? Pocăința este trecerea de la neprihănirea noastră la neprihănirea lui Dumnezeu. Este recunoașterea faptului că în noi nu este nici o valoare și noi înșine nu avem nici o valoare. Într-adevăr, putem ști acest lucru numai prin harul lui Dumnezeu, atât definiția acesteia, cât și realitatea. Într-o zi vei ști aceasta, pentru că ai fi experimentat-o.

Rugăciunea

Un document scurt cu privire la principiile de bază ale rugăciunii – nimic complicat, dar ceea ce este necesar pentru orice sfânt, tânăr sau bătrân.

Trei Nivele

Există o “educație” infinit de mare, despre care cei mai mari savanți și promulgatori de educație acestei lumi nu știu nimic. Cel mai mic din Împărăția Cerurilor, de unde provine cea mai mare “educație”, este mai mare decât ei. Așa cum există trei nivele de avansare în învățământul superior, tot așa există trei nivele de avansare în dezvoltarea spirituală cu Dumnezeu. Aceste nivele sunt dezvăluiri progresive ale lui Isus Cristos, Cel care este glorificat în om și onoarea este a Lui.

Vestea Bună

Ceea ce tot auzim numindu-se „vestea bună” sau Evanghelia, trebuie să fie văzut pentru ceea ce este – o veste rea, într-adevăr! În locul acesteia trebuie să fie declarată vestea cu adevărat bună. Egoismul nostru ar dicta că, dacă vestea este bună pentru noi, atunci aceasta este o veste bună, deși ar putea să nu fie foarte bună pentru toată lumea. În cele din urmă, dacă aceasta nu este bună pentru toți, atunci nu este bună pentru nimeni. Îți place sau nu, nici unul dintre noi nu poate rămâne o insulă lui însuși pentru mult timp, iar dacă cineva încearcă să fie altfel, există doar stagnare și duhoare, chiar și atunci când apele se opresc să curgă, formând o mlaștină neagră în care nimic nu poate trăi.

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Provide your email if you would like to receive periodic correspondence from us.0
You can leave a comment herex
()
x