Print Friendly

Artikelen in het Nederlands

Voor degene die de Heer Jezus Christus zoeken en de Waarheid in het Nederlands willen horen, hebben wij al enkele teksten beschikbaar, dank de Heer. We bieden deze aan onder Zijn leiding. Mocht u graag een bepaalde tekst in het Nederlands vertaald zien, laat het ons weten en bij Gods wil zal u deze ontvangen. Dank u.

 

Nieuwe Teachings:

Duivelse Leer: Redding Is Alleen Mogelijk in Dit Leven    

Is er in de Bijbel enig bewijs te vinden dat iemand slechts dit leven heeft om tot harmonie met God te komen? Zou God iemand die nooit van Jezus Christus gehoord heeft, nooit de mogelijkheid heeft gekregen om te geloven, voor altijd verdoemen? De Bijbel ondersteunt zo’n leer nergens. Sterker nog, de Bijbel pleit er volledig tegen.

De Verzoening van Alle dingen    

De Heer zal zeker alle dingen met Zichzelf verzoenen. Deze tekst belicht de belachelijke, heidense Godslasterende leer van de eeuwige marteling en vernietiging, waardoor zelfingenomenheid, angst en wanhoop gekweekt wordt. Daarentegen verklaart het de liefde, macht, glorie en totale soevereiniteit van onze Almachtige Heer Wiens bloed oneindig meer doeltreffend is dan de meesten wordt voorgehouden.

Die verduvelde kerstsfeer    

Vier jij, die gelooft in Jezus Christus, kerstmis? Weet je hoe Hij over die viering denkt en waarom? Kom en hoor de waarheid en bedenk of het beter is om naar de Heer te luisteren en Hem te volgen of om de wereld te volgen.

 

Print Friendly